Рецидивист преби и ограби пенсионери в село Ветрен

0
Пострадалият мъж е с тежка травма на главата
Пострадалият мъж е с тежка травма на главата Снимка: БНТ

Пострадалият мъж е с тежка травма на главата

Задържаха рецидивист за грабеж и побой над възрастно семейство в мъглижкото село Ветрен. Предстои Окръжна прокуратура - Стара Загора да удължи мярката му за задържане за срок до 72 часа. Ще бъде поискано и да остане за постоянно в ареста.

Престъплението е извършено около 1:00 часа през нощта на 10 октомври. 29-годишният мъж е влязъл в дома на семейството, като проникнал през прозореца на банята, докато двамата спели, информира БНТ.

Нанесъл им множество удари по главите и телата със стол, като настоявал да му предадат наличните си пари. Пострадалите му заявили, че нямат пари, след което мъжът взел мобилните им телефони и избягал.

Двамата пострадали са настанени в Университетската болница в Стара Загора. След лекарски преглед е установено, че мъжът на 71 години е в тежко състояние - с черепно-мозъчна травма, като в момента е стабилизиран. С по-леки травми е съпругата му на 69 години. Няколко часа по- късно нападателят е бил установен и задържан.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари