Ресторантьор блъска и псува руска туристка в Стария Несебър

1
Причината за ругатните се оказва таксата от 1 лев за ползване на тоалетна
Причината за ругатните се оказва таксата от 1 лев за ползване на тоалетна Видео: bTV

Скандален клип с арогантно и обидно отношение към руски туристи обикаля социалните мрежи. Причината за ругатните се оказва таксата от 1 лев за ползване на тоалетна.

Видеото е направено на входа на ресторант в Стария Несебър. Руската туристка се е прибрала в родината си и разказва в социалните мрежи, че просто си е измила ръцете, преди да влезе в ресторанта.

Ние не сме задължени да обслужваме чужди клиенти от улицата, да им чистим екстрементите, да ароматизираме след тях дадения санитарен възел, да ползват сапун, вода и кърпи за ръце. Това за нашите клиенти е безплатно и те ползват тази услуга, но тези туристи, които са хиляди в града, нормално би било да си заплатят за услугата“, обяснява Борислав Борисов, управител на ресторанта, предава bTV. По думите му от улицата всеки ден могат влязат поне 100 човека.

„Тя не може да блъска и да се отнася вулгарно с нашата служителка и да не си заплати за услугата”, посочва още собственикът на ресторанта.

А Недялка Младенова, служител на тоалетната, твърди, че е блъскана до стената.

Екскурзоводи разказват, че работят добре със заведението.

Еми да, нарича ги с думи, които не са много приятни, но какво да направим, поне не са ги били! Някой път си заслужават боя, честно ви казвам, наистина!“, отбелязва и екскурзовод.

От Комисията за защита на потребителите коментираха, че нямат официален сигнал, за да направят проверка, а по закон тоалетната е безплатна за клиентите на заведението.

Източник: bTV
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари