Ресторант нае сервитьори с деменция

0
Ресторант нае сервитьори с деменция
Ресторант нае сервитьори с деменция

Целта е да се повиши информираността на хората за заболяването

В Токио има ресторант, в който гостите се радват, когато получат… неточна поръчка. А причината за това е, че всички наети сервитьори са с деменция.

Там е съвсем нормално сервитьорите да носят грешни поръчки, да не разбират напълно гостите си и дори да отпиват вода от чашата ви, информира NOVA.

Мястото се нарича „Ресторант за грешни поръчки“ и е pop-up restaurant – отваря врати на определено място, където работи няколко дни. След това е преместван. А идеята е да бъде повишена информираността на хората за това заболяване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Булгаристан, Рус Чук Вилает
    Не е проблем. Във вилаета избраха онбашия с деменция. Не помни какво е обещавал, не помни коя е съпругата му. А всичко го има на записи от bTV, NOVA, BNT1, брачно свидетелство, брачна клетва, и так далее.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Кое за жените шофьори е най-неприятното при паркиране?
- Свидетелите!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари