Ренета Инджова хвана Борисов в лъжа

2
Служебният премиер в 84-то правителство на България обясни как стоят нещата с евросредствата към Държавен фонд „Земеделие”
Служебният премиер в 84-то правителство на България обясни как стоят нещата с евросредствата към Държавен фонд „Земеделие” Снимка: БГНЕС

Отново има лъжа в работата с възстановяването на единия милиард евро към Държавен фонд „Земеделие” и тя в случая е на министър-председателя.

Това каза за предаването „Това е България“ на Радио „Фокус“ Ренета Инджова, служебен премиер в 84-то правителство на България.

Това са заложени плащания. От тях днес са дошли около 200 милиона, но е изписано така с всички цифри, за да може да изглежда голямо числото. А при една такава заложена бюрократична процедура и инерционност, тези 200 милиона, или дори и да са милиард, са за минало време. Но нима не се знаят проблемите на страната и те изпъкнаха със страшна сила още по времето на председателството, когато по физиономиите на европейските лидери се разбираше, колко им харесва да са ухажвани и обслужвани и че това партньорство е уникално за тях“, припомни тя.

Според Ренета Инджова нещата за България се знаят, но отлагането на дневния ред на гледането им може да ни доведе до факт като Меркел да падне преди Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари