Ремонтите на ВиК затрудняват обслужването на контейнерите край Младежкия парк

1
Проблемът е по улица „Алеи Възраждане“ от блок „Струмица“ до края на улицата в посока Дунав мост
Проблемът е по улица „Алеи Възраждане“ от блок „Струмица“ до края на улицата в посока Дунав мост

Проблемът е по улица „Алеи Възраждане“ от блок „Струмица“ до края на улицата в посока Дунав мост

Във връзка с извършване изкопни дейности по проект „Изграждане на ВиК инфраструктура“  „НЕЛСЕН ЧИСТОТА” ЕООД - Русе  информира жителите в района на Младежки парк в кв.“Възраждане“, че обслужването на контейнерите за битови отпадъци тип Норд от специализирана техника е възпрепятствано. 

Създадена е организация са ръчното събиране на отпадъците, но няма реална възможност за изпразването на контейнерите, което предполага по-бързото им препълване.

Заради създадената ситуация от сметосъбиращата фирма умоляват гражданите в този район да проявят необходимото разбиране и да не изхвърлят сметта до контейнерите, ако вече са пълни, а да го направят в празен в съседство съд.

При необходимост гражданите може да сигнализират на  тел.: 0893 / 33 76 55

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    2
    джони уокър
    Е колко да са опасни, няма да си слагаш кухата тиква под капака я.
  • 7
    1
    Русенец
    Първо: Не са виновни ремонтите на ВиК, че край всеки нов контейнер е малко сметище; Второ: Новите контейнери са толкова неудобни и опасни, че да се чуди човек, защо изобщо са дадени пари от данъците ни за тях; Трето: Проблемът изобщо не е само по Алеи Възраждане. Лично съм снимал такива контейнери с разпилян край тях боклук, по целият квартал Възраждане. Дори старите контейнери, от соца, бяха по-чисти от тези.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари