Ремонт на ремонта по булевард "Христо Ботев"

2
На места булевардът пропада
На места булевардът пропада Видео: Русе Медиа

На места булевардът пропада

Започна ремонт на пропадналата част от пътното платно и бордюрите по бул.“Христо Ботев“ от Симовата мелница към Печатни платки в Русе. Булевардът бе асфалтиран изцяло, след като приключиха дейностите по водния проект, но сега се налага фирмата изпълнител да нанесе поправки.

Част от платното беше пропаднало, 10 метра трап. Най-вероятно там не е било добре уплътнено, защото вървят кабели, и си пропада. Извършваме ремонта, не чакаме общината да ни каже - ще ви глобим, ако не го направите. Това си го правим. Да се надяваме, че вече няма да пропада“, обясни бригадирът Павел Тодоров, предава Русе Медиа.

Към кръстовището също има леко пропадане, където преди се получаваше локва. Предстои и там да се коригира изпълнението.

Според работещите на обекта проблем с отводняването вече няма да има, тъй като и двата оттока работят. Под единия мост, където дълго време също имаше разкопан участък, се е работило по съединяването на двата колектора - новия и стария. При обилни дъждове, когато водата не може да се поеме от единия, ще може да се поеме от другия и така няма да се образуват реки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    8
    Tuffo
    Уви, трябва да свикваме, че повече здрава улица няма да имаме, защото след това некадърно изпълнение на ВиК проекта ни очаква само пропадане, протичане, спиране на водата и всички съпътстващи екстри - Разкопано, засипано с камъни, непочистено, разбито и грозно. И ще кажете, че съм черноглед - не. Ама как да не се ядосвам като виждам какво се случва с улици като Антим, Мария Луиза, Борисова, Д. Басарбовски (на тази тротоарите са все още на трапове, които хората трябва да прескачат вече 2ра година... даже и камъните не са нахвърляли). Как когато сложат плочки пред някоя бензиностанция или ако искате тези до мола - за толкова години една не се надигна или разпадна, а когато ги слага общината няма една равна и половината стават на сол след първата зима?
  • 9
    7
    Бацо
    Тя държавата пропадна,морала също да не говорим за доблестта и бездушието обзело народа.Пък те за един кьорав булевард се кахърят.
  • 16
    6
    Русенец
    Интересно кой ще е първият автомобил влязъл в басейна под булеварда.
  • 21
    5
    Менчо Пилков
    Само няма да се притеснявате, като ме изберете за втори мандат ще оправим положението, с първия загрявам и трупам опит!
  • 25
    4
    ядосан
    Ех, Пенчо, Пенчо!!! Вятър тъ вей ,на бял кон .За нищо не те бива.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари