Да очакваме ли "ремонт на ремонта" на булевард "Христо Ботев"?

4
Във Фейсбук групата "Русе" граждани сигнализираха за проблемен участък на булевард "Христо Ботев"
Във Фейсбук групата "Русе" граждани сигнализираха за проблемен участък на булевард "Христо Ботев" Снимка: Facebook / Пенчо Милков

Във Фейсбук групата "Русе" граждани сигнализираха за проблемен участък на булевард "Христо Ботев"

Дългоочакваното отваряне на булеварда беше съпроводено с множество коментари от страна на русенци за начина по който се прави ремонта и неблагоприятните атмосферни условия. Всички обсъждаха как със сигурност ще се наложи "ремонт на ремонта" и май това съвсем не бяха безпочвени опасения.

Русенци, с ирония и огорчение, вече дни наред обсъждат качеството на ремонтните дейности и сигнализират за проблеми по пуснатия в експлоатация само преди броени дни булевард "Христо Ботев". Няколко шофьори съобщават за сериозно пропадане на пътя: "Още на 31 януари като минах за пръв път го казах на няколко приятели. Точно на завоя има първи симптоми… И днес като минах чак се стреснах като подскочих…," споделя Димитър Александров.

Надяваме се на бърза и адекватна реакция от страна на Община Русе, защото русенци заслужаваме да шофираме по европейски пътища.

Междувременно, шофирайте внимателно в проблемния участък на булеварда и съобщавайте за нередности по трасето.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    13
    Пънчи
    Глад избори идат!
  • -3
    12
    Ко? Не! Кога?
    Бат' Бойко кат' каза, че такъв е мат'риЯла - всичките ревнаха ... Не, та не! ... Не, ама - Да!
  • 6
    11
    А когато
    Се правеха коментари за довършителни работи в неподходящи метеорологични условия, имаше един куп оплювания, защото някои не искали да карат автомобилите си в кал и камъни.
  • 13
    10
    Кмет или кондом?
    Еййй тва ми е пътя за Нисово, бе ...ше дръпна заем да го опрайм за нова година.
  • 29
    9
    аз
    Този участък беше затворен 5 месеца. 5 месеца за да се избегнат наводнения които траят 2-3 часа и са 2-3 пъти в годината при по обилни валежи. Искам да стисна ръката на гения който му е хрумнала тази велика идея и да му кажа, че по-прост човек в живота си не съм срещал
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари