Рекорд: Задържаха 30 килограма сребърни изделия на „Капитан Андреево“

1
Откритото сребро е на стойност 175 308 лева
Откритото сребро е на стойност 175 308 лева

Откритото сребро е на стойност 175 308 лева

Митничари задържаха рекордните за тази година близо 30 кг контрабандни сребърни изделия при проверка на автобус, съобщиха от Агенция "Митници".

Агенция „Митници“

Автобусът пристига от Турция през България за Сърбия. При проверка са намерени в два тайника в гредата на задните гуми 19 картонени кутии, пълни с изделия от бял метал – 1000 пръстена, 234 медальона, 68 колиета, 572 синджира, 606 гривни, 386 чифта обици.

Откритите изделия са сребърни с общо тегло 29,218 кг на стойност 175 308 лева.

Агенция „Митници“

Контрабандно пренасяните сребърни накити са задържани. По случая е започнато разследване под надзора на Окръжна прокуратура - Хасково.

Шофьорът, който е сръбски гражданин, е обвинен. Спрямо същия е взета мярка за неотклонение парична гаранция и забрана за напускане на страната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари