"Референдум": Как беше по-добре да постъпи Слави Трифонов?

0
Според анкетираните лица приоритети на новото правителство трябва да са смяната на главния прокурор, продължаването на инфраструктурните проекти, ускореното въвеждане на електронно правителство, както и въвеждането на изцяло мажоритарна система
Според анкетираните лица приоритети на новото правителство трябва да са смяната на главния прокурор, продължаването на инфраструктурните проекти, ускореното въвеждане на електронно правителство, както и въвеждането на изцяло мажоритарна система Видео: БНТ

Тази вечер в предаването "Референдум" основният въпрос беше: "Слави Трифонов предложи състав на бъдещо правителство. Според вас, как беше по-добре да постъпи?"

Ще има ли ново правителство след изборите в неделя? И какво е мнението на обществото за състава на правителството, предложено от Слави Трифонов?

Въпросите са от проучване на "Алфа рисърч" специално за предаването "Референдум" по БНТ.

На въпроса "Какви трябва да са основните приоритети на новото правителство?" анкетираните смятат, че най-важно е подобряването на здравеопазването, както и настигането на европейските доходи.

В дискусията в студиото участваха политолозите Христо Панчугов и Калоян Велчев, както и политическите анализатори Слави Василев и Мира Баджева.

Пенсионната реформа е важен приоритет за 42,9% от анкетираните, следват съдебната реформа и изграждането на детски градини за всички деца с 42 и 33,6 процента.

Според анкетираните лица приоритети на новото правителство трябва да са смяната на главния прокурор, продължаването на инфраструктурните проекти, ускореното въвеждане на електронно правителство, както и въвеждането на изцяло мажоритарна система.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари