Редица заведения и молът в Русе премахнаха "зеления сертификат"

2
Очаква се това решение да вземат и останалите големи магазини
Очаква се това решение да вземат и останалите големи магазини Снимка: Dunavmost

Редица заведения в Русе се възползваха от възможността, дадена от последната заповед на здравния министър сами да решават за зеления сертификат на клиентите си, и от днес го премахват като условие за посещение, информира Русе Медиа.

Същото направи и Мол - Русе, който обяви, че от днес отпада изискването за зелен сертификат. Оттам напомнят обаче, че на територията на търговския център трябва да се носи защитна маска за лице.

Очаква се това решение да вземат и останалите големи магазини, които до момента също бяха ограничени и се изискваше зелен сертификат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари