Реакциите в Ново село след саморазправата на Чикагото с д-р Ивайло Иванов

3
Хората са на мнение, че няма как някой да бъде накаран да се ваксинира, ако не иска
Хората са на мнение, че няма как някой да бъде накаран да се ваксинира, ако не иска Видео: Кис 13

Русенското Ново село е в шок от саморазправата между общопрактикуващия лекар д-р Ивайло Иванов и Венцислав Ангелов - Чикагото.

До агресията се стига, след като съпругата на починал през септември пациент, заедно с Ангелов, нахлуват в медицинската служба на селото и търсят сметка от лекаря защо е поставил ваксина на сърдечноболен човек.

Хората в селото са на мнение, че няма как някой да бъде накаран да се ваксинира, ако не иска. Освен това, по думите им, д-р Иванов е толкова стриктен, че няма начин да е принудил мъжът да се имунизира, предава телевизия КИС 13.

От кметството заявиха, че застават твърдо зад д-р Иванов, защото са се убедили в неговия професионализъм и всеотдайност, с която обгрижва пациентите си.

Пълна подкрепа към д-р Иванов ще окажат и от районната колегия на Българския лекарски съюз в Русе.

Вижте повече за случая във видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    3
    Аз
    Тоя “американец” трябва да го затворят на тъмно до края на живота му!
  • 12
    2
    Един
    Поредните тъпаци ,които ще си изгонят единствения лекар ,отделил за тях 20 години от живота си , много скромен и тих човек ,професионалист. Без това в района няма никакви други лекари,а и в Русе за последните 10 години не е влязъл нито един нов Общо практикуващ лекар ,да им е честито на местните ,ще чакат Чикагото да ги лекува .
  • 5
    1
    Хаха
    А що бе тъпаци такива без доктор може и да останете в селото ама без венци чикагото ако останете какво ще правите?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари