Разследват сигнал срещу Бойко Рашков от предизборно мероприятие в Земен

1
В полицията в Радомир са снети показания и на свидетели
В полицията в Радомир са снети показания и на свидетели Снимка: БГНЕС

Сигнал срещу него е подаден от жена от Перник, която впоследствие заявила, че са злоупотребили с нейните данни

Административно производство проверява действията на бившия вътрешен министър Бойко Рашков по време на предизборно събитие в Земен, съобщи БНТ.

Сигнал срещу него е подаден от жена от Перник, която впоследствие заявила, че не е присъствала на събитието и са злоупотребили с нейните данни. В полицията в Радомир са снети показания и на свидетели.

Днес Рашков трябваше да се яви в Районното управление там.

"Тъй като той живее на адрес, различен от РУ Радомир, т. е. в столицата, ще бъде изпратена преписката от делегация да му бъдат снети сведения на място от колегите по местоживеене и след това ще бъде призован за връчване на акт за установяване на административно нарушение, ако има основание за това", каза Венцислав Алексов - говорител на ОД МВР - Перник.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари