Разследват шефа на "Булгаргаз" Николай Павлов

0
"Това, което знам е, че не е била умишлена грешката за цената на газа", коментира Кирил Петков
"Това, което знам е, че не е била умишлена грешката за цената на газа", коментира Кирил Петков Снимка: БГНЕС

 "Едно уволнение не е достатъчно, трябва да има пълно разследване", каза премиерът Кирил Петков

"Конструктивния тон със Северна Македония е важен. Затова направихме това честване. Това, което аз заложих като план заедно с коалиционните си партньори, беше много ясно. Аз започнах да го изпълнявам в първия възможен момент когато Димитър Ковачевски стана премиер. Точно в този ден аз бях там. Румен Радев не ми е казвал да не ходя в Северна Македония". Това коментира министър-председателят Кирил Петков в ефира "ЕВРОДИКОФ" по Евроком

"Знаех, че волно или неволно, но аз мисля, че волно са направили огромни щети на българското държавно дружество "Булгаргаз". Тези щети са функции на високите цени на газа и да има нахалството да говориш оправдателни неистини, но да говорят с тон, едва ли не, че някой управлява и те не са засегнати, а права на всички българи? Важното е да работим така, че българският интерес да е защитен", каза още Петков.

Тази сутрин е имало обиск в дома на шефа на "Булгаргаз" Николай Павлов. "Министър Бойко Рашков направи пресконференция след Министерски съвет и разследването върви. Едно уволнение не е достатъчно, трябва да има пълно разследване", каза още премиерът.

"Министър Рашков е човекът, който когато е събрал всички данни, неговото министерство ще е отговорно за повдигане на обвинение. Това, което знам е, че не е била умишлена грешката за цената на газа", коментира Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари