Разследват се причините за тежката катастрофа на пътя Русе - Бяла

0
Инцидентът е станал минути след 8:00 часа на разклона за Две могили
Инцидентът е станал минути след 8:00 часа на разклона за Две могили Снимка: БНТ

Инцидентът е станал минути след 8:00 часа на разклона за Две могили

Започнало е разследване на причините за катастрофата на пътя Русе - Бяла от тази сутрин, при която загинаха двама души, съобщи БНТ.

Инцидентът е станал минути след 8:00 часа на разклона за Две могили.

От русенската полиция съобщават, че самоличността на шофьора на лекия автомобил и на пътника до него все още не са установени.

Лек автомобил „Тойота“ с румънска регистрация се е движил в посока Бяла. Той е предприел изпреварване на забранен участък, при което се е ударил челно в румънски тирВолво“, управляван от шофьор на 52 години. Леката кола също е с румънска регистрация.

Не са изяснени и причините за навлизането му в насрещната лента на прав път, при сухо време, нормална видимост и на място, където не са се случвали произшествия.

Няма данни и да са повлияли странични фактори.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    4
    daskal
    Подарявам идея. На всички румънски шофьори на границата да им казват да не нарушават правилата на пътя, като им се напомня колко много загинали техни сънародници има. Ще отнеме само 5 секунди, но може да спаси животи.
  • 10
    3
    Ами, даааа...
    Единия спрял на забранено, другия изпреварвал на забранена и хоп, целувката на смъртта. Румънска им работа.
  • 18
    2
    Някой си
    Днес един мамалигарски, отатъкдунавски субект, от дясна лента, реши да завива наляво, разбира се отнесе си порцията "поздрави" за него и за цялата му рода, най-вече майка му. А докато карах зад него, не бях виждал по неадекватно каране. Тоя от статията е тръгнал да изпреварва на забранен участък и си е изял попарата. Важното е че заради собствения си идиотизъм, който го прати в гроба, не отнесе някой невинен със себе си. Инструктора ми казваше: "Видиш ли румънец на пътя, бъди готов за всичко"
  • 19
    1
    Русенец
    Е кви да са причините ро путките карат като бесни бе боклуци ушеви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари