Разследват пожара със загинал в село Стамболово

1
Предполага се, че мъжът може да е заспал с цигара, което да е причина за възникване на произшествието​
Предполага се, че мъжът може да е заспал с цигара, което да е причина за възникване на произшествието​

Предполага се, че мъжът може да е заспал с цигара, което да е причина за възникване на произшествието​

Досъдебно производство е образувано по описа на РУ – Сливо поле, след като вчера при гасене на пожар в къща в с. Стамболово е открито овъглено тяло на мъж.

На 19 октомври в 15:01 часа е постъпило обаждане за възникнал пожар в къща на адрес в с. Стамболово. На място са изпратени екипи на пожарната от Сливо поле и от Втора РСПБЗН в Русе, както и полицейски екип от РУ – Сливо поле. Там е установено, че гори стая на втория етаж на къщата, като пожарът се е бил разпространил и под покривното пространство. След ликвидиране на горенето в стаята върху останки от легло е намерен труп на мъж, за който се предполага, че е на живущия на адреса /44 г./.

При пожара е унищожена напълно стаята и са нанесени сериозни щети на преддверие пред нея. Унищожена е и част от покривната конструкция на къщата. Извършен е оглед на местопроизшествие от дежурна оперативна група на МВР и съдебен лекар. Към момента не са установени данни за извършено престъпление. Предполага се, че мъжът може да е заспал с цигара, което да е причина за възникване на произшествието.

По случая е започнато разследване, като е образувано досъдебно производство по описа на РУ – Сливо поле, уведомен е дежурен прокурор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари