Разследващи журналисти: „Турски поток“ обслужва изцяло руските интереси

0
Той е неизгоден за България, твърдят те
Той е неизгоден за България, твърдят те Видео: bTV

Той е неизгоден за България, твърдят те

Турски поток“ е неизгоден за България, а обслужва изцяло руските интереси“. Около това се обявиха разследващи журналисти у нас, които представиха на пресконференция резултата от работата си по темата.

Целта на проекта е била да се заобиколи Украйна, за да може да се доставя газ към Европа, без да има реални ползи за България“, обясниха разследващите, предаде bTV.

За изграждането на проекта са внасяни руски и беларуски работници нелегално, за да работят, твърдят още те.

Проектът е скъп и неизгоден за България, посочват още журналистите.

От Турция влиза „Газпром“, от Сърбия излиза „Газпром“ и ние нищо не можем да ползваме“, коментира Ивайло Станчев от „Капитал“.

Проект, който обслужва Русия, позволява Путин да почне войната в Украйна“, посочва Лора Матеева от Антикорупционен фонд.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    поправете ме ако греша
    Ама когато се строеше потока двете тръби на северен поток 1 си работеха, а Германия финансираше строежа на северен поток 2. Второ, от 5 места може да се взема газ за нащата газопреносна система. Значи дотук 2 лъжи. Третата, която не е отразена в тукашната статия но се лансира от „разследващите“ е че парите са от бюджета! Е не са, а са заем на Булгартрансгаз! Интересно, как са работили „незаконно“ руски и белоруски работници, като изпълнител на проекта е чужда фирма, която работи със свои работници?!? И последно, капацитета е зает на 90% и се плащат регулярно транзитните такси
  • 4
    3
    Haide
    Ами хайде сега дебелогъзата послушничка Теменуга,в тюрмето! Има ли прокурори с топки,които не са увъртолени в схемите на Боко и Шиши?!!!
  • 10
    2
    азе
    Журналистите може да са на хранилка, но Тиквата, Доган и Пеевски сериозно захлебиха от този проект. Така че, ние, обикновените хора, сме най-прецакани - никаква полза за държавата, съответно и за нас.
  • -1
    1
    Хаха
    Журналисти на хранилка е правилното заглавие
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари