Разсеян шофьор разпиля товара си на пътя Русе - Силистра

2
Три часа шофьорите използваха заобиколен маршрут през Сливо поле
Три часа шофьорите използваха заобиколен маршрут през Сливо поле Видео: Русе Медиа

Катастрофа между два камиона, превозващи слънчогледово семе и люспи, и разпилян товар затвориха главния път Русе - Силистра в град Сливо поле.

Близо три часа превозните средства трябваше да използват обходен маршрут по съседни улици. Инцидентът е станал около 14 часа, информира Русе Медиа.

Камион, натоварен със слънчогледово семе, е изчаквал на пътя да получи документи, за да влезе и да разтовари в завода „Астра Биоплант“. В него се е ударил ТИР, който също е идвал към завода откъм Силистра. Водачът му се е разсеял за момент и едва, когато е видял автомобилът пред него да заобикаля спрелия камион, се е опитал да направи същата маневра, но не е успял и е закачил товарния си отсек. При инцидента са се разсипали слънчогледовите люспи, с които е бил натоварен. В резултат на удара са се отворили и задните врати на изпреварвания камион, откъдето се е изсипало слънчогледово семе.

И двете превозни средства са идвали откъм Силистра, като инцидентът е станал в края на Сливо поле.

На място бе извикана техника за събиране на разпиления товар, за да бъде освободен пътят. При катастрофата няма пострадали.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари