Разположиха коледния кът на ново място

8
Коледното украсяване в центъра на Русе върви с пълна сила
Коледното украсяване в центъра на Русе върви с пълна сила Видео: Русе Медиа

Коледното украсяване в центъра на Русе върви с пълна сила

Наред с павилионите от Коледния базар на площада, където са изградени и арки към него, вече е завършен и специалният кът с Дядо Коледа. Този път той не е пред сградата на Общината, а в близост до Съдебната палата, и там русенци ще могат да пуснат своите писма до Дядо Коледа и да се увековечат със снимка.

Самото пространство е разделено на две зони – едната с дядо Коледа, елха и кутията за писма, а другата включва тронът на Дядо Коледа и две фоторамки, където всеки може да постави лицето си и да се снима. Така децата могат да се превъплътят в джуджета, а майките им в Снежанка, информира Русе Медиа.

Коледната украса включва и нови топки за елха, които се поставят на височина над 2 метра, с надеждата, че няма да станат жертва на вандали – за това ще следят и от звеното по видеонаблюдение. В момента вървят и довършителните дейности по украсата на живата елха, която се очаква да грейне в началото на декември.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    18
    R E 100 Crat
    Колкото и да се пънат някои коментиращи тук, истината е че Русе наистина обезлюдява прогресивно. Също така освен като абсолютна бройка, Русе претърпява и подмяна на градското си население, като голяма част от кореняците напуснаха Русе и България дори, докато Делиормана трайно се нанесе в опразнените жилища и вече се укрепи здраво. Не че това е лошо - не е, но не може да очаквате от тези нови преселници да ходят по опери и театри. Можете да ги видите на търли, битаци и други подобни "ивенти" но не и на Мартенските музикални дни например. Останете със здраве и се радвайте и на това, което ви е останало, русенци!
  • 4
    17
    Гост
    До 11: Редно е Мартен и Николово да станат квартали на Русе.
  • 0
    16
    пфф
    Пуст и празен ще да е в твоя краен цигански квартал. По центъра гъмжи от хора, всеки ден интензивен трафик и задръствания - изобщо не е празен градът!
  • 6
    15
    Гражданин
    Русе беше 120 000 през 2003...През 2009 беше вече 90 000....Вие си правете сметката колко е сега.Предполагам някъде към 40 000 се получава !!!! Не виждате ли, че градът е пуст и празен.
  • 8
    14
    Мартин
    Грозно, та чак противно, съсипахте града мамицата ви алчна дебилска!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари