Разпитаха сина на президента в Четвърто районно в София

0
В битката срещу опозиционния Радев никой не е пощаден, даже и децата му
В битката срещу опозиционния Радев никой не е пощаден, даже и децата му

Синът на президента Румен Радев - Георги, бе разпитан в столичното Четвърто РУ в присъствието на майка си Гинка Кесякова

 Той е давал показания 30 минути, а след това двамата с родителя му са излезли през страничен вход и са оставили автомобила си паркиран пред сградата на полицията, за да не бъдат снимани от медиите, предава "24 часа".

По време на разпита Георги е разказал, че е бил поканен на парти за рожден ден. Тъй като нямало къде да празнуват, рожденикът е наел апартамент на столичния булевард "Христо Ботев" и Георги като другите присъствал, твърдял, че партито било кротко. Той поддържал версията на другите, че едно от момчетата се подхлъзнало на тераса и изпуснало чашата, която държало в ръка. Именно в този момент по улицата минал човек, който подал сигнал в МВР, че младежите го замерят.

Затова пристигнала полиция, а Георги бил отведен в Четвърто РУ за установяване на самоличност, тъй като не носил документи в себе си. Младежът обаче не е бил задържан.

Едно от момчетата, отведено в Районното било изпратено до дома си от пълнолетен член на компанията, тъй като родителите му отказали да го вземат. Неофициално се заговори, че това е Георги, но от президентството отрекоха.

Очаква се полицията да докладва случая на прокуратурата с мнение за налагане на глоби.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари