Разкриха високотехнологична наркооранжерия в село Млада гвардия

0
Иззети са 450 саксии с растения от рода на конопа
Иззети са 450 саксии с растения от рода на конопа Снимка: МВР

Задържани са двама мъже с множество криминалистически регистрации

Спецоперация е проведена вчера, 22 август, от криминалисти на Главната дирекция „Национална полиция“ и техни колеги от ОДМВР-Варна. Установена е наркооранжерия, изградена в района на производствен цех в село Млада гвардия, област Варна, снабдена с високотехнологично оборудване. При извършените процесуално-следствени действия от помещението са иззети 450 саксии с растения от рода на конопа. Във фризер са намерени 10 полиетиленови плика, съдържащи тревиста маса с общо тегло около 8 килограма, препарати и торове за отглеждането на растенията.

Задържани са двама 45-годишни мъже – от с. Садиево и Кокаляне, осъждани и с множество криминалистически регистрации. При претърсването на ползваните от тях адреси и автомобили са открити още полиетиленови пликчета, съдържащи вещества на кристали и тревиста маса, както и електронни везни.

По случая е образувано досъдебно производство, работата по който продължава под надзора на Окръжната прокуратура във Варна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари