Разкриха високотехнологична наркооранжерия в село Извор

0

Задържани са мъж и жена, които са привлечени като обвиняеми от Окръжна прокуратура - София

Високотехнологична наркооранжерия разкриха при операция служители на ГДНП и РУ – Сливница.

Полицейската операция е проведена на територията на сливнишкото село Извор от служители от ГДНП и техни колеги от РУ – Сливница. В хода на действията, при проверка на имот, криминалистите разкрили високотехнологична наркооранжерия. Обособена в няколко помещения, тя била оборудвана със системи за вентилация и осветление. Иззети са засадени 177 растения от вида на конопа с височина от 25 до 85 см, прекурсори, пликове със зелена тревиста маса, реагираща на марихуана, както и електронна везна, вакуумираща машина и други пособия.

В имота са задържани 35-годишен мъж - криминално проявен и осъждан, и 34-годишна жена. Двамата са привлечени като обвиняеми от Окръжна прокуратура – София и с прокурорско постановление задържането им е удължено до 72 часа. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    хахаха
    Пазарски бидон за ракиен материал, китайски вентилатор за 15 лева, бяла мушама и саксии по 2 лева от МосюБриколаж. Това ли е хай тек критерият на брутално тъпите ченгета ??? Поне не качвайте снимки, че се излагате всеки път.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари