Разкриха причината за смъртта на бизнесдамата намерена в канавка

0
Съдебни медици се съмняват, че погълнатите от мъртвата лекарства може да не са причина за мозъчния инсулт, довел до смъртта
Съдебни медици се съмняват, че погълнатите от мъртвата лекарства може да не са причина за мозъчния инсулт, довел до смъртта Снимка: БГНЕС / Архив

Мозъчен кръвоизлив е конкретната причина за смъртта на счетоводителката открита мъртва от ловци в местност край Пещера.

Това съобщи окръжният прокурор на Пазарджик Васил Малинов, пише 24 часа. Както вече съобщихме трупът на жената бе открит в неделя в близост до автомобила и "Сеат".

Тя е била обявена за общонационално издирване в началото на миналата седмица от приятеля и, с когото живеела на семейни начала в родното и село Главиница. До трупа са били открити разпилени медикаменти, поради което се смята, че Милка С. сама е посегнала на живота си. В същото време съдебни медици се съмняват, че погълнатите от мъртвата лекарства може да не са причина за мозъчния инсулт, довел до смъртта.

Той може да е настъпил междувременно по естествен път, по други здравословни причини, и да е убил жената. Аутопсията е показала, че тялото е било преохладено преди настъпването на леталния изход, което говори, че счетоводителката най-вероятно е била в безпомощно състояние преди да почине. Поради това са назначени допълнителни съдебно-медицински изследвания, които конкретно трябва да установят какво е довело до мозъчния кръвоизлив.

Разследването на случая е възложено на районната прокуратура в Пещера, където е образувано досъдебно производство за склоняване към самоубийство, каквато е законовата процедура в подобни случай, обясни окръжния прокурор Васил Малинов. Той припомни, че на мястото, където бе открито тялото на жената не са открити каквито и да било следи от присъствие на втори човек, данни за кражба, насилие или убийство.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари