Раждат се хора от Седмата раса, те ще ни спасят

18
България има защитна аура, никой не може да ни навреди
България има защитна аура, никой не може да ни навреди

Деян Колев е роден 1974 г в град Ловеч.

От малък е различен във всички аспекти – помни преражданията си и живота си на съзвездията Сириус и Орион. Като търсач на истината и мъдростта той се запознава с творчеството на всички големи духовни водачи. На 20 години вече е активен лечител и надарен с дарбата ясновидство, пише nbox.bg

Завършва висшето си образование в СА “Д. А. Ценов” – Свищов, специалност “Маркетинг и реклама”. По това време той започва да събира първите си групи, където обучава своите състуденти в работа с енергии и прави контакти с духовните си водачи в големи групи. През 2009 г. внася единствената у нас руска Аура камера и става истински търсач на индиго хора у нас. Автор е на бестселъра “Аурата на България”, с която прави духовна еволюция.

- Г-н Колев, какво представлява човешката аура?

- Аурата - това са фините тела на човека. Тя е съставена от множество красиви цветови вибрации, които са невидими. Те създават нещо като яйчена черупка около телата ни. Пулсиращите цветове на аурата отразяват здравословното ни състояние и непрекъснато се променят в зависимост от настроенията, чувствата, мислите и състоянието ни. Една от най-важните функции на аурата е да поглъща биоенергия – светлинна енергия, за да подхранва невидимите ни тела. Аурата е съставена от три пласта. Първият е физическият, който представлява физическото и етеричното тяло. Етеричното тяло е пълно копие на физическото, но вибрира на по-високо равнище и затова е невидимо за очите. Вторият пласт на аурата е съставен от емоционално и интелектуално тяло. Емоционалното тяло често е известно като астрално и, както показва името му, е свързано с чувствата. Ние сами усещаме влиянието на цветовете върху настроението. Третият пласт на аурата се състои от три духовни тела, които са нашата връзка с Вселената. Ние сме свързани с божествената енергия, въплътена в космическите лъчи на бялата светлина чрез система от телесни енергийни центрове, известни на древните индийци като чакри. Има хора, които имат аурично виждане, и те могат да видят аурата на всеки човек. Повечето хора обаче не могат да виждат тези цветови вибрации. За това е създаден апарат, който се казва аура камера, и чрез него всеки може да установи какъв цвят е биополето му.

- Какво представлява изследването?

- Уредът, с който се прави това изследване, е измислен от руските ядрени физици. Човек полага лявата си ръка на един сензор, който в рамките на 1-2 минути обработва цялата информация на човека. Тази информация се подава на софтуера, който я обработва, и излиза разпечатка и снимка на цветовете на аурата, като се включват всички чакри. На снимката може да се види дали човек има магия; тогава се появяват черни, сиви или кафяви петна. Ако има нанесени енергийни удари, се виждат сиви петна. Понякога част от аурата на човек липсва, има всякакви случаи. Да се направи аура снимката е лесно, важно е кой ще ти разчете информацията, за да е коректна.

- Колко струва това изследване?

- Аз бях първият, който внесе подобен уред в България. При нас цената е 25 лева. Вече има и други хора, които ползват такива уреди, при тях не знам. На места цените стигат до 80 лева.

- Колко цвята има аурата и какво значат отделните цветове?

- Има 11 цвята. Започват от тъмночервен, червен, оранжев, жълт, зелен, тъмнозелен, син, вече от синьо нагоре говорим за хора от шеста раса, това са индигови, виолетови, лавандулови и бели личности. Всеки цвят има свои характеристики, но по-голямо внимание се обръща на виолетовата и лавандуловата личност,наречена още кристална. Това са хора със свръхспособности. Това е така наречената Шеста раса. Иначе типичното за червените личности е, че изразяват себе си чрез физическото тяло и сексуалността. Обичат силните усещания и стимулиращият начин на живот. Оранжевата личност мисли и планира нещата много прецизно, детайлно и стъпка по стъпка. Пасивността и релаксът не са приоритет при нея. Хората с жълта аура се нуждаят от забавления, игри, упражнения или да са около хора. Те са щастливи, слънчеви, радостни и лесно се радват на живота. Зелените хора са много социални, комуникативни и естествени. За тях природата и хората са много важни. Обичат животните, особенно кучета, коне и котки. Обичат да преподават и общуват. Характерно за тъмнозеления човек е, че той мисли пъргаво и бързо, има прецизна и точна памет. Амбициозен, компетитивен, целеустремен и очакващ най-доброто. Синята личност е много миротворна, грижовна и подкрепяща. Повече е концентрирана към другите, отколкото към себе си. Доверие, лоялност и честност са основни качества на индиговата личност. Животът е любов, състрадание и съчувствие. Следва интуицията си и вътрешния си глас. Виолетовата личност е ясновидец, интуитивен характер с новаторски способности. Той е едновременно силен характер, физически здрав, и също толкова чувствителен и интуитивен. Лавандуловата личност притежава богато въображение. Вярва в мечти, ангели, духове и в по-високи измерения на живота. Бялата личност е много сензитивна и уязвима. Могат да настроят съзнанието си в други измерения на съществуване и реалности. Медитация, духовност, разпознаване, лечение са техен приоритет.

- От кога се раждат хора от Шестата раса?

- Първата вълна започна от 70-те години. Втората вълна обхваща родените през 80-те години. Тези същества носят в себе си повече хармония и любов. Третата вълна е от 90-та до 2000 г. , а четвъртата вълна - от 2000 до 2010 г. През последните години се раждат хора от междинна раса. Всеки момент очакваме да бъдат спуснати първите хора от Седмата раса. От края на тази и през цялата следващата година 13 същества от новата раса трябва да слязат в България.

- Как ги научавате тези неща?

- От 25 години се занимавам със свръхестествени неща и информацията ми се спуска по енергийните канали. Това си е вид пророчество. Новата ми книга е посветена на информацията, която ми се дава през последните години.

- Споделете нещо интересно, което касае България от тази информация, която ви се дава.

- Може би най-интересното нещо, за което до момента не съм говорил много, е, че българите сме избран народ. Народ, който е на 16 000 години. Държавата всъщност ни се казва Идел. Седма раса идва отвън Вселената, за да ни помогне в мисията на българите да се разпространи истината и ние да върнем силата, която сме имали. Интересното при хората от Седма раса е, че те, когато стигнат до определена възраст около 10 години, височината им ще е между 2 и 4 метра и ще могат да променят цвета на кожата и очите си. Общо 54 000 същества от новата раса трябва да слязат на Земята за 4 години.

- Много пророци казват, че България е избрана държава и Бог я пази. Ето сега и Вие. Защо е така?

- Ние сме родоначалниците. Аз 25 години се опитвам да обясня нещо съвсем просто. България и Балканите имат силен защитен щит. Аз, самият, се занимавам със защитата на страната ни. През последната година изчезнах от полезрението и се усамотих в планината. Най-вече в Рила. Това ми помогна да разбера новото учение, наречено Вселенско учение на Тангра. То е много важно за България. Първото ниво са енергийни защити и атаки. През последните години съм обучил хиляди жени да се бият енергийно. В следващите 10-20 години това учение ще се разпространи в целия свят. Това е учението на Тангра, което е забравено от хилядолетия.

- Ако в Шеста раса се раждат много духовно извисени хора, защо има толкова негативизъм и лошотия по света?

- Тези въпросни хора са предателите на Шестата раса. Не всички хора от новата, развита раса, използват потенциала си за полезни действия. Те също имат способности, но ги използват в негативен план. Затова на помощ идва Седмата раса. През следващите години хората от Пета раса си отиват. Оставаме Шеста и Седма, нашата мисия е да върнем любовта и хармонията на Земята. Аз не обичам да говоря негативни неща, но само едно ще кажа - първият геноцид беше византийският, после бяхме под турски геноцид, после под руски, сега сме в еврейски геноцид. Това е нарочен геноцид срещу нас, за да се смачка най-голямата сила - България. Точно срещу това се борим аз и моите колеги.

Източник: nbox.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари