Разбита улица години наред троши колите на русенци

0
Голямо предизвикателство е да се мине по тясната двупосочна уличка
Голямо предизвикателство е да се мине по тясната двупосочна уличка Видео: КИС 13

Разбит участък от улица "Дойран" почти в центъра на Русе от години чака ремонт.

Там две от дупките са станали толкова големи, че шофьорите не могат вече да ги избягват. Били подавани жалби, но засега без резултат. Русенци дори се принуждавали да запълват неравностите със строителни материали, за да не си повредят автомобилите.

Хората, които живеят в района казаха, че този участък от "Дойран" между улиците "Генерал Паренсов" и "Ангел Кънчев" винаги е бил в това състояние. Дори не си спомнят вече кога за последно дупките там са били кърпени. Неравностите сега са толкова големи, че трудно могат да се избегнат, тъй като улицата е двупосочна.

Вижда се че хората са се опитвали с подръчни материали да запълват двете големи дупки, за да не си трошат автомобилите като минават през тях. Точно това правел всеки път като си идва в Русе и Георги Ненчев, който от 35 години живее в Съединените щати.

Според хората, разбитият участък не е включен в списъка за рехабилитация на уличната мрежа с изтегления заем от 10 милиона лева. Те обаче се надяват ако не тази, то поне следващата година да попадне в плана за ремонт на Общината.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Женското "НЕ СЕ СЪРДЯ" е като зъболекарското "НЯМА ДА БОЛИ!"

Харесай Дунавмост във Фейсбук