Разбиха група в Поликраище, крадяла гориво от държавния резерв

2

Горнооряховски криминалисти неутрализираха група извършвала кражба на гориво от база от държавния резерв, находящ се в село Поликраище.

След около едноседмична работа по случая, снощи в момента на кражба на гориво са задържани 6 лица, предава БНТ.

5 от тях са служители на частната охранителна фирма, която охранява обекта и един е служител на петролната база. Извършени са претърсвания в автомобилите и жилищата им, където са установени общо около 2500 литра нафта.

В дома на един от задържаните са установени и 140 литра алкохол, без документ за платен акциз и казан за изваряване на ракия.

По случая с горивото е образувано досъдебно производство. За установените акцизни стоки е образувана преписка, която ще бъде докладвана на компетентните органи. Работата по изясняване на случая и документиране на престъпната дейност на задържаните продължава под наблюдението на прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари