Растения, които ще предпазят дома ви от негативна енергия

2
С тяхна помощ можете значително да подобрите благосъстоянието си и да внесете хармония и щастие в дома си
С тяхна помощ можете значително да подобрите благосъстоянието си и да внесете хармония и щастие в дома си

Не е чудно, че при преподаването на Фън Шуй толкова много внимание се отделя на стайните цветя.

С тяхна помощ можете значително да подобрите благосъстоянието си и да внесете хармония и щастие в дома си, пише Actualno.

Ето някои цветя, които са в състояние да защитят вас и вашия дом от злото око и негативната енергия.

1. ХРИЗАНТЕМА

Това растение е под грижите на съзвездието Везни. И това казва всичко – хризантемата балансира енергийните потоци в дома.

Освен това хризантемата привлича положително, благополучие в дома, облекчава напрежението

2. КАКТУС

Поставен на правилното място, кактусът ще се превърне в цвете - защитник на къщата от възможна агресия отвън, от злото око и лоши пожелания. В крайна сметка кактусът има много силна енергия, която неутрализира всякакви негативи.

Къде да го поставите: на прозореца, по-близо до вратата, на балкона.

3. ТЕМЕНУЖКИ

Всички теменужки имат способността да облекчават стреса и да изчистват пространството от негативна енергия – пропускат я да премине през себе си, давайки хармония и креативност вместо униние и депресия.

4. ИГЛИКА

Това цвете има способността да неутрализира негативните емоции. До него винаги е по-тихо и по-удобно. Игликата има защитни свойства, предпазвайки дома от лоши желания, ревност и гняв.

5. ТРАДЕСКАНЦИЯ

Това растение не толкова почиства и защитава къщата, а действа като индикатор: ако има енергийна катастрофа в къщата, тя пожълтява. Традесканция има дарбата да защитава своите господари от клюки, ревност, злото око и респираторни заболявания.

6. ЗЮМБЮЛ

Това цвете се бори с лошата енергия, като се започне от вас и вашите мисли. Зюмбюлът има способността да прогонва лошите мисли, изпълва с хармония и доброта.

7. ЦИКЛАМА

Цикламата вдъхва доверие дори на най-срамежливите хора. Помага за концентрация и изграждане на самодисциплина, прогонва безпокойството и съмненията. Освен това цикламата е истинска фабрика за негативно рециклиране. Дори енергията на човек, попаднал под влиянието на лоши вибрации, ще се изчисти, ако седне до нея за известно време.

8. БЕГОНИЯ

Растение, което благодарение на силната си енергия помага за справяне с житейските неволи. Освен това, ако подредите няколко цветя едно до друго, ефектът им ще се засили. Бегонията предизвиква радост, помага за справяне с депресията, за изясняване на мислите и справяне със стреса.

9. БОСИЛЕК

Това е не само ароматна подправка, но е и билков антидепресант. Изобщо не е нужно да го ядете, за да се справите със стреса – босилекът лекува атмосферата с присъствието си. Той изтласква негативните влияния от дома и привлича положителни. Босилекът също привлича любовта и страстта в къщата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари