Иззеха кофа със засята марихуана от дома на мъж в квартал "Средна кула"

1
Растението е с дължина около 50 см
Растението е с дължина около 50 см

Иззети са и семена

Служители на Първо РУ вчера са извършили проверка на адрес в квартал "Средна кула" в Русе, заради данни за отглеждани растения от рода на конопа в имота на 34-годишен мъж. В хода на полицейските действия, при извършеното претърсване и изземване в дома на мъжа, в двора е открито засято в метална кофа зелено растение с дължина във видимата му част около 50 см.

Извършен е полеви наркотест от връхчетата на растението, при който е имало положителна реакция за марихуана. Намерени са още и семена, както и други вещи, които са иззети от полицаите.

По случая е образувано досъдебно производство, по описа на Първо РУ, за престъпление по чл.354в, ал.1 от НК и работата по него продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Садисти, свалете си мръсните ръчички от човека!
  • 2
    3
    минувач
    Комшиите ако не бяха П-дали и тях щеше да покани
  • 3
    2
    до 1
    то и собственика май не е много умен щом не го крие ако го използва само за лични цели без да продава
  • 11
    1
    aha
    Смотани съседи. Ако те ограбят или ти подпрат колата никой нищо не знае. Ама знаят къде е саксията с канабис. Чудо голямо,че човека иска да пуши канабис.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари