Ранен е полицай при гонка с нелегални мигранти в София

0
В преследваната кола са открити десетима нелегални мигранти
В преследваната кола са открити десетима нелегални мигранти

В преследваната кола са открити десетима нелегални мигранти

Катастрофа в София след гонка с полицията, предава NOVA.

Инцидентът е станал малко след 7:00 часа тази сутрин, на влизане в столицата от АМ „Тракия” в посока Казичене.

При сблъсъка е ударен полицейски бус, а един служител на реда е бил ранен. В преследваната кола са открити десетима нелегални мигранти.

В района на "Околовръстното шосе" се е образувало задръстване.

В безсъзнание, с множество наранявания и тежко състояние е полицаят, пострадал при катастрофата с мигранти тази сутрин. Той е откаран от Спешна помощ в болница "Св. Анна".

Мъжът е на 51 години. Той пострада, след като при гонка с мигранти на бул. "Цариградско шосе" в София бусът му бе блъснат от кола с мигранти. Катастрофата бе тази сутрин, минути преди 7:00 часа.

Освен полицая, има и тежко пострадал бежанец. Той е на около 20 години и е с травма на главата. Мъжът е в шоково състояние и е откаран във ВМА, добавиха от Спешна помощ, които са били на мястото на катастрофата минути след като тя станала.

Още трима мигранти са били ранени. Те са на възраст между 20 и 30 години. Мъже с травма на главата и на шията са откарани във ВМА, а друг бежанец, пострадал при инцидента, е закаран в болница Св. Анна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари