Радостин Василев: Публична тайна е, че ИТН са известни като малкото ДПС

3
На всички вече е ясно, че ИТН са част от задкулисието и в момента симулират опозиция, пише Радостин Василев
На всички вече е ясно, че ИТН са част от задкулисието и в момента симулират опозиция, пише Радостин Василев Снимка: Facebook

На всички вече е ясно, че ИТН са част от задкулисието и в момента симулират опозиция, пише Радостин Василев

Слави Трифонов да дойде в парламента и да каже какви съобщения изпраща на ДПС, на кого ги изпраща и какво съдържание имат те!? В българското общество вече е публична тайна, че ИТН са известни като малкото ДПС. Миналият парламент бяха заменени от другото малко ДПС на Стефан Янев – „Български възход“, но сега се върнаха и господин Трифонов е добре да обясни на хората какво и на кого праща, защото Карадайъ, ми каза, че те помежду си знаели и няма да разкрие публично съдържанието на съобщенията от Слави. Затова предоставих на председателя на НС Росен Желязков телефонния номер на господин Трифонов, за да му се обади и да го извика в пленарна зала.

Уви, без резултат. Всичко това е толкова отвратително.

На всички вече е ясно, че ИТН са част от задкулисието и в момента симулират опозиция. Единственото успешно нещо, което правят хората на Слави е да превръщат парламента в шотландска лудница с безкрайната си логорея и фрапиращ дрескод на някои от депутатите. По този повод призовах Росен Желязков да отстрани от пленарна зала зам.-председателя на НС Андрей Чорбанов за уронване престижа на Народното събрание. Имам чувството, че той и Любен Дилов - син от ГЕРБ, са жертва на един и същ моден дизайнер. Настоящите народни представители са срам и позор за България. Оставка!!!

Радостин Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари