Илиян Василев: СТ изглежда все по-лек с тази опозиционност, дори нелеп

0
От тук нататък противостоенето между ДПС и ГЕРБ /Гешев и останалите ще става все ярко и експлозивно. ИТН са прекалено слаби да играят трети център
От тук нататък противостоенето между ДПС и ГЕРБ /Гешев и останалите ще става все ярко и експлозивно. ИТН са прекалено слаби да играят трети център Снимка: БГНЕС

СТ изглежда все по-лек с тази опозиционност.

Опитва се да бъде анти-системен, но все повече изглежда ирационален, дори нелеп. Обрича хората, които му повярваха на вечна опозиционност, но нелепицата не е само в това, че негови представители заемат ключовите позиции в Народното събрание, но и че достигна пика на популярност, от тук нататък само ще пада, ерго ще изглежда все по-нелеп в опитите да диктува политическия дневен ред и ще се лута между подкрепа заедно с ДПС и ГЕРБ за Буджака, и гласуване против декларацията на НС срещу насилието срещу протестиращите.

Да е ясно, свирепата атака срещу ДБ и Кирил Петков означава, че няма да остане място за антисистемността на Слави, особено разбрана в този вид на претенция, без да има дела след нея. Разбирам да е протестирал срещу Системата миналата година - не е. Разбирам да е подготвил куп закони за промяната и, и да ги внесъл в НС. Не е. Изобщо по предметните теми на битката срещу Системата той отсъства.

От тук нататък противостоенето между ДПС и ГЕРБ /Гешев и останалите ще става все ярко и експлозивно. ИТН са прекалено слаби да играят трети център.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари