Радостин Василев: Не подготвяме нова партия, това са спекулации!

0
Повече от три месеца не бил влизал в контакт с лидера на „Има такъв народ“ Слави Трифонов
Повече от три месеца не бил влизал в контакт с лидера на „Има такъв народ“ Слави Трифонов Снимка: БТА

Не подготвяме нова партия, това са спекулации

Това каза пред журналисти в парламента министърът на спорта в оставка Радостин Василев, след като парламентът подкрепи вота на недоверие срещу кабинета със 123 гласа „за“ и 116 „против“.

Василев посочи, че не е получавал покана да се присъедини към „Продължаваме Промяната“, след напускането му от „Има такъв народ“, както и че не е обмислял такъв вариант. Заедно с Василев от партията на Слави Трифонов си тръгнаха и шестима народни представители, които подкрепиха правителството по време на днешното гласуване в пленарна зала.

Не съм формирал становище какво мога да правя оттук нататък, нито съм получавал покана. Разговаряме с колегите, оказа се, че имаме голяма подкрепа и може да разсъждаваме върху нещо заедно. Това, което излезе като информация за създаване на партия, е спекулация“, заяви Василев, цитиран от БТА.

Радостин Василев посочи още, че повече от три месеца не е влизал в контакт с лидера на „Има такъв народ“ Слави Трифонов, включително и след като публично обяви решението си да напусне партията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари