Потвърдено: Радостин Василев и петима депутати се отцепват от ИТН

2
Бившият министър на спорта  оправи тежки обвинения към лидера Слави Трифонов
Бившият министър на спорта оправи тежки обвинения към лидера Слави Трифонов

Мафията придобива „Има такъв народ“, заяви Радостин Василев

Подалият оставка министър на младежта и спорта Василев и група народни представители от „Има такъв народ“ обявиха, че свалят доверието си от лидера на партията Слави Трифонов.

Това стана ясно на пресконференция, организирана от тях в зала „Родина“ на Националния стадион „Васил Левски“, предаде bTV 

Мафията придобива „Има такъв народ“, заяви Радостин Василев. Заедно с него бяха професор Николай Радулов, адвокат Иво Атанасов, инженер Георги Георгиев, Деян Петков и Светлин Стоянов – координатори на ИТН в Северна България.

"С огромна тъга даваме тази пресконфренция. Подадох своята оставка като министър и не мога повече - свалям доверието си от Слави Трифонов. Не съм вярвал, че ще изрека тези думи, но дойде моментът, в който България ми е по-важна от група лица, които най-вероятно владеят нашия лидер. Напускам ИТН с огромна тъга", каза Василев.

Тази партия се самоизчегърта, действията на Слави водят до изчегъртване на държавата, коментира министърът в оставка."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    9
    До седми
    Грешиш, надали някой е гласувал за Слави и за партията му. Защо ли? Много са примините - първо нямама никаква програма; - самият Слави бяга от каквато и да е лична отговорност и не иска да заема никакви постове, по силата на които се носи именно персонална отговорност, а използва марионетки; - спомените от няколкото удачни попадения с песните му от Виденовата зима избледнява в последствия от имиджа на бизнес-халтураджие приближен до определени кръгове. Хората не гласуваха за Слави Трифонов или за ИТН. Хората гласуваха напук - ПРОТИВ ГЕРБ. Това е истината. Така, че аз считам, че няма някакво предателство след като не си проенил отбора, оставаш в антигерб отбора, само позицията променяш - от защитник ставаш нападател. А дали си подготвен ще го покаже играта.
  • 0
    8
    плюс-минус
    Веднъж предател, за цял живот предател. Крайно необходимо е да се променят закони: Само двумандатност за депутати, министри, премиери, висши държавни длъжности. Преди да бъдат избрани и назначени, подписване на декларация какво биха направили и какво не за държавата и хората. Сега, в момента, те играят на "тука има, тука нема".
  • 1
    7
    Пппрп
    Този бозявия да напусне парламента Влязъле защото хората гласуваха за Слави а не за него А другите също предатели
  • 4
    6
    Костадин
    Трябва да се промени конституцията,като се забрани на народните представители да стават независими по време на мандат.Предават доверието на избирателя си,само за да са във властта и да имат пост.Жалки са ми тези отцепници.Не харесвам ИТН,обаче долни гъзолизци,мразя.пожелавам им да го духат
  • 3
    5
    младен иванов
    След като сте свалили доверието си от лидера на ИТН,място повече в този парламент нямате.Подайте си оставките като депутати,напуснете народното събрание и се борете за доверието на избирателите .Това е почтения начин-всичко друго е ламтеж за власт и привилегий.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари