Радослав Рибарски: Реакцията на Слави Трифонов е преднамерена

1
Запис от една партийна среща не би трябвало да провокира един такъв внезапен и категоричен отговор, заяви депутатът от ПП
Запис от една партийна среща не би трябвало да провокира един такъв внезапен и категоричен отговор, заяви депутатът от ПП Снимка: ЕПА / БГНЕС

"Реакцията на Слави Трифонов е преднамерена"

Това заяви депутатът от ПП Радослав Рибарски, председател на енергийната комисия в парламента.

"Към избора на председател на КЕВР трябва да се подходи сериозно. Комисията не може да функционира без председател. Новата процедура за избор ще отнеме поне три седмици. Не сме дискутирали кандидатури", каза пред БНР Рибарски

Той посочи, че имена за бъдещ кабинет не са обсъждани, а тема на разговорите е била управленската програма.

"Вижда се, че в създалата се ситуация трябва да има кабинет. Необходима е здрава основа за реформи и да се върви напред".

За него реакцията на Слави Трифонов е била изненада.

"Запис от една партийна среща не би трябвало да провокира един такъв внезапен и категоричен отговор. Явно лидерът на ИТН възприема по друг начин ситуацията. В такъв важен период за страната една такава реакция намирам за преднамерена. Както рязко променят настроенията си, не бих пожелал партньор като ИТН на никого".

В предаването "Неделя 150" Рибарски допълни:

"По договора, който "Булгаргаз" има с "Газпром Експорт", не успяваме да са прекратени доставките, има множество опити да бъдат завършени плащанията и да се продължи изпълнението на договора. Това поставя "Булгаргаз" в ситуация да купува количества газ от всеки търговец, който може да ги предложи. Това води до еднократни договори за доставки, до покупка на спот пазар. Основната цел е подсигуряване на доставките. Тази сигурност на доставките води до купуването на всякакъв вид. Трябва да се преговаря с всички доставчици"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    .,
    Реакцията на агенти/шпиони ристюфци, мирчефци и атанасофци е очеизвадна - българофоби/русофоби! Това са чужденци и трябва да напуснат парламенталната група!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари