Радослав Бимбалов: Четвърт от избирателите пак избраха домашния насилник ГЕРБ!

1
Усещането за достъпност до общата държавна каца е най-голямото престъпление на ГЕРБ
Усещането за достъпност до общата държавна каца е най-голямото престъпление на ГЕРБ

Четвърт от избирателите пак избраха домашния насилник ГЕРБ. Ще каже някой – да, хората забравиха за чекмеджетата, пачките, хамалските обиди, заграбените милиарди, некадърните ремонти.

Напротив. Много добре ги помнят и именно затова си гласуваха за ГЕРБ. Известна част от тези четвърт български избиратели са по различен начин цопнали кутре в кацата с меда на ГЕРБ – в раздутите държавни администрации или феодалните общински структури. Друга част от тези хора наивно мечтаят да топнат поне връхче на нокът в общата сладост.

Усещането за достъпност до общата държавна каца е най-голямото престъпление на ГЕРБ. Публично, с години наред, ни показваха колко е лесно да се пресегнеш и да си вземеш. „За всеки ще има“ е циничното бойково послание, което достига до обикновения избирател.

Първата буква в азбуката ни е Б.

Това бях писал в моя Пътеводител преди 11 години.

Ако трябва – ще го пиша и през следващите 11.

Радослав Бимбалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    Свети Унуфри
    Майната му на тоя брадат укронацист!
  • -5
    4
    A:"":":A
    Защо рекламирате този българомразец/русомразец?!
  • 4
    3
    русенец
    “Пастир пасе животните, когато изведнъж до него спира бляскава кола. Шофьорът - младеж, облечен в костюм на Армани и обувки Гучи, пита: - Ако Ви кажа колко крави и телета има във Вашето стадо, ще ми дадете ли едно теле? Пастира спокойно отговоря: - Да, защо не?! Юпито вади мини компютъра си Dell, включва го в мобилния си телефон и сърфира в Интернет до сайт на NASA и т. н. и т. н. След няколко минути се обръща към пастира: - Имате общо 1586 крави и телета. - Добре, можете да вземете едно от моите телета! - казва пастирът.. След това юпито слага в багажника животното, което е избрал. - Хей, ако Ви кажа в кой сектор работите, ще ми върнете ли телето? Младежът се замисля за миг и казва : - Да, защо не?! - Вие сте министър от следващото правителство, завършил Харвард! - казва пастира. - Уау! Точно така, но как познахте? - Нямаше нужда да гадая. Пристигнахте тук, без никой да Ви кани, искате да получите облага за отговор, който вече знаех, на въпрос, който не съм Ви задал. Използвахте оборудване на стойност милиони, за да опитате да ми докажете, че сте по-умен от мен, а реално не знаете нищо за работниците и с какво се прехранват. Вие не знаете нищо за кравите - това което имате пред себе си, е стадо овце! А сега ми върнете кучето!” От Нета
  • -4
    2
    Бимбале мизернико
    А ти кого избра, нарушителя на конституцията, чуждестранният продажник! Нали си демократ по убеждения - всеки избира когото си иска, каквото - такова!
  • 11
    1
    Българин
    За този боклук гласуват "хора " с умствени и ментални увреждания. Нормалният гласоподавател никога не би подкрепил един масов българоубиец. По време на управлението на това говедо населението на България е намаляло между 850 и 1 милион българи.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари