Радослав Атанасов е най-добрият русенски треньор за 2021 година

0
Трима спортисти на ТСК – Русе попаднаха в топ 10
Трима спортисти на ТСК – Русе попаднаха в топ 10

Трима спортисти на ТСК – Русе попаднаха в топ 10

Треньорът на златните русенски щангисти – Радослав Атанасов стана за поредна година най-добрият треньор на Русе. Отличието му беше връчено на церемония провела се в зала „Европа“ на Доходното здание. 

Състезателят на ТСК – Русе Ангел Русев зае почетното второ място в класацията „Най-добър спортист на Русе“. През изминалата 2021 година, той стана европейски шампион за мъже от първенството в Москва, а на Световното първенство в Узбекистан стана бронзов медалист в двубоя и златен в движението изтласкване.

В топ 10 на най-добрите русенски спортисти попаднаха още двама русенски щангисти, които се подготвят от треньорския тандем Кръстина и Радослав Атанасови. Златните медалисти от европейското първенство при жените мъжете от Москва Надежда-Мей Нгуен и Стилян Гроздев заеха съответно четвърто и пето място в класацията „Най-добър спортист на Русе“.

Класацията „Най-добър спортист на Русе“ се организира ежегодно от Община Русе и вестник „Утро“, за да се отличат най-добрите през изминалата календарна година. Класирането се определя от спортни журналисти от регионални и национални медии. Тази година номер 1 сред спортистите стана боркинята Биляна Дудова, която печели приза за четвърта година, а най-добър отбор е Баскетболен клуб Русе 2016.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари