Радо Янков застана зад Кобрата!

0
Аз го защитавам. Това, което е направил, е под влиянието на адреналина, заяви подкрепата си сноубордистът
Аз го защитавам. Това, което е направил, е под влиянието на адреналина, заяви подкрепата си сноубордистът Видео: bTV

Носителят на Големия кристален глобус в паралелните дисциплини за 2016 г. Радослав Янков заяви подкрепата си към българския боксьор Кубрат Пулев във връзка със скандала с целувката с репортерката Джени Суши.

Сноубордистът от Чепеларе каза, че действията на Кобрата най-вероятно са продиктувани от силните емоции след мача, в който победи румънеца Богдан Дину.

"Той си е българин, аз си го защитавам. Това, което е направил, е под влиянието на адреналина. Знаете, че това са бойни спортове, сериозни спортове. Аз го защитавам и мисля, че нещата ще се развият по добър начин за него", заяви Янков пред bTV.

Пулев целуна репортерката Дженифър Равало, станала известна отвъд Океана като Кралицата на голото суши, след интервюто след победата му в Калифорния. Тя нае известната адвокатка Глория Олред и поиска Световната боксова асоциация (WBA) да спре правата на носителя на Интерконтиненталната титла в тежка категория и официален претендент за световната титла на Международната боксова федерация (IBF). В момента Пулев е с отнет лиценз само за щата Калифорния. Това ще бъде така до 14 май, когато е изслушването му пред Атлетическия съвет на щата.

В отговор на твърденията на репортерката, от щаба на боксьора разпространиха видео, в което се вижда как Суши танцува в скута на приближен до братя Пулеви по време на партито след победите им в Коста Меса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари