Румен Радев: Ако на управляващите не им харесва отношението на хората, да се замислят за управлението си

6
Това каза президентът в Русе, където присъства на честванията по повод 142 години от освобождението на града
Това каза президентът в Русе, където присъства на честванията по повод 142 години от освобождението на града Видео: bTV

"Ако на управляващите не им харесва отношението на хората, трябва да се замислят за целите и начина на тяхното управление".

Това каза президентът Румен Радев в Русе, където присъства на честванията по повод 142 години от освобождението на града, предава bTV.

Поводът за коментара му е декларацията на ГЕРБ, прочетена в парламента в четвъртък и посветена на скандала с освиркванията на политици по време на честванията на годишнината от смъртта на Апостола в София.

Настояваме президентът да се извини за безпрецедентния гаф, в който въвлече президентската институция и по този начин подрони авторитета ѝ и я принизи до нивото на маргинална партийна агитка. Не искаме извинението на Румен Радев за себе си, а за всички онези, които пазят спомена за националните ни герои и продължават онова, което беше започнато от Левски“, каза от парламентарната трибуна депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Припомняме, че вчера множество, събрало се пред паметника на Васил Левски в столицата, освирка кмета на София Йорданка Фандъкова, докато тя произнасяше речта си по време на церемонията в памет на Апостола.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари