Президентът постави на място ГЕРБ морализаторите

2
След стотиците гафове, скандали и безобразия, част от които граничат с престъпления, тези "политици" имат очи да морализаторстват и да развяват етични байраци и хоругви
След стотиците гафове, скандали и безобразия, част от които граничат с престъпления, тези "политици" имат очи да морализаторстват и да развяват етични байраци и хоругви

"Ако на управляващите не им харесва отношението на хората, трябва да се замислят за целите и начина на тяхното управление."

Това каза президентът Румен Радев в Русе, където присъства на честванията по повод 142 години от освобождението на града.

Едно изречение, натоварено с голямо политическо съдържание в отговор на атаките срещу Радев, че бил отговорен, защото група граждани освиркали председателката на парламента и кмета на София по време на тържественото отбелязване на годишнината от гибелта на Левски. Нападките срещу президента са нелогични и необясними, защото той изрично помоли гражданите да не скандират по време на церемонията и няма как да носи отговорност за действията на тази група граждани само защото е предвождал шествието от президентството до паметника на Апостола.

Странно е и друго: част от критиците на държавния глава са представители на онова позорно "дружество" на противниците на Левски, Ботев и още много други герои, които тия негодници обвиняват, че са били руски агенти и национални предатели. Още по-странно е, че тия критици на президента мълчат засрамено след сценката, организирана от техния главатар-премиер на заседанието на правителството, където един от ортаците на ГЕРБ бе подложен на нечувано унижение, реализирано по един недопустим хулигански и просташки начин.

Всичко това показва за пореден път двойните стандарти в "моралната" схема на ГЕРБ и съдружниците им. След стотиците гафове, скандали и безобразия, част от които граничат с престъпления, тези "политици" имат очи да морализаторстват и да развяват етични байраци и хоругви. Но това са естествените аспекти на цинизма, двуличието, лицемерието и измамническата същност на ГЕРБ и ортаците им.

Любомир Кольовски

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари