Работник почина след взрив в сладкарски цех край Пловдив

0
41-годишният мъж е опитал да запали нафтова печка
41-годишният мъж е опитал да запали нафтова печка Снимка: Лалка Златанова

41-годишният мъж е опитал да запали нафтова печка

41-годишен мъж пострада тежко при взрив в сладкарски цех в Пловдивско. Инцидентът е станал днес преди обед в кв. "Точиларци" на град Съединение. Пострадалият е със сериозни наранявания. Той е работник в цеха и се опитал да запали нафтова печка за готвене, твърдят свидетели, цитирани от "Марица".

Пробвал няколко пъти, но неуспешно. На поредния опит, обаче, станал неочакван взрив. Работникът изхвърчал от ударната вълна. Има порезни рани по цялото тяло. Последващ пожар обаче нямало. На място веднага пристигнала линейка, която го откарала в УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив.

"Беше страшно. Чу се взрив, след това настъпи паника. Линейката дойде бързо и го взе. Беше целия в кръв", разказаха пред "Марица" очевидци.

Работникът е докаран в изключително тежко състояние в болницата и по-късно е починал. Бил е с много разкъсни рани, изпаднал в кома. Лекарите направили всичко по силите си, но не успели да го спасят. Починалият е от село Найден Герово, съобщава още "Марица", позовавайки се на сигурни източници от болницата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари