Алпинист почина при саниране на жилищна сграда в Русе

4
Мъжът е висял в безпомощно състояние в осигурителна седалка
Мъжът е висял в безпомощно състояние в осигурителна седалка Снимка: Dunavmost / архив

Мъжът е висял в безпомощно състояние в осигурителна седалка

Разследва се смъртта на мъж, починал при саниране на жилище в Русе.

Вчера около 16:10 часа във Второ РУ е получен сигнал за мъж в безпомощно състояние, висящ в осигурителна седалка на въже между 5 и 6 етаж в блок на ул. „Петрохан“. На адреса са изпратени екипи на полицията, спешна помощ и на пожарната.

Установено е, че мъжът е 47-годишен русенец, който извършвал външно саниране на жилище по алпийски способ. Със съдействието на служителите от РДПБЗН, тялото на мъжа е било свалено долу, където екипът на ЦСМП е установил смъртта му. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група на полицията и съдебен лекар. При първоначалния оглед не са установени видими следи от травматични увреждания по тялото на починалия. Случаят е документиран като е образувано досъдебно производство и се разследва.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    З Д
    Който го е накарал да работи при тези метеорологични условия е виновен.
  • -12
    6
    мале, мале
    Световната конспирация в действие! Ами не е бил ваксиниран! Сега какво, Путин ли го е облъчил?!?
  • -9
    5
    болезнени факти
    "докато нямам опрян пистолет в челото, няма да се ваксинирам" каза ваксинирания с "Янсен" - Николай Дренчев, секретар на ЦК на БКП, пардон на Възраждане. "Позицията ни е ясна и категорична: не на тази ваксинация, не на тази ваксина" каза Костадин Костадинов. Проверка на bTV показа, че 1/3 от парламентарната група на Възраждане имат не просто зелен паспорт, а са с поставена ковид ваксина.
  • -65
    4
    Мразя Русороби
    Грийн сертификат. Пияна мурзилке що не ходиш да се боцкаш с руска пропаганда. Стана обяд сипи една водка и недей рева на чужди гробове. А помисли за цирозата която те дебне зад ъгъла.
  • -48
    3
    до 2
    да си тъп е до живот
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари