Работата на парламента е блокирана

1
Вторият опит за събиране на кворум също е неуспешен
Вторият опит за събиране на кворум също е неуспешен Снимка: БГНЕС

Вторият опит за събиране на кворум също е неуспешен

Тази сутрин работата на Народното събрание беше блокирана поради липса на кворум. От общо 240 народни представители, се регистрираха само 89. Вторият опит за събиране на кворум също беше неуспешен. Третият ще бъде в 10:30 ч.

"За протокола трябва да кажа, че желание за работа имат ДПС, "Възраждане", БСП и "Български възход", останалите засега нямат такова желание", каза водещият заседанието Йордан Цонев от ДПС, предаде вестник Сега.

Причината е, че депутатите на ГЕРБ са в централата на партията заради изявление на Бойко Борисов, а народните представители от "Продължаваме промяната" и "Демократична България" вчера заявиха, че няма да влизат в залата заради промените в изборния кодекс, които бяха прокарани от ГЕБ-СДС, ДПС и БСП за връщане на хартиената бюлетина.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Народа
    Такива продажни мекерета като тоя Цонюоолу след Освобожението ни от братските украински войни са висели по уличните стълбове! daskala сащничестки под мене същото заслужава, предателския сатрапски малоумен трол!
  • -3
    1
    daskal
    Преди месец и половина приключиха изборите! Досега трябваше да бъдат връчени трите мандата. Докога русофоб румен радев ще мотае държавата без да е връчил дори един мандат?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари