Путин с номера от началото на 20-ти век, предимно - на Хитлер и Сталин

0
Ако тези номера минат сто години по-късно - жална ни майка
Ако тези номера минат сто години по-късно - жална ни майка Снимка: БГНЕС / Архив

В своя изгрев, Путин нареди на ФСБ да взриви няколко жилищни сгради, за да припише това на чеченците и да унищожи Чечня

 Преди малко гледам - Путин е наредил да започнат взривове в Донецк (чакам новини за Луганск), за да обвини украинците и нахлуе в Украйна. В Донецк управляващите гангстери евакуират цялото население към Русия с очевидната цел да опразнят терена за настаняването на руски войски.

Това са номера от началото на 20-ти век, предимно - на Хитлер и Сталин. Ако тези номера минат сто години по-късно - жална ни майка.

Проф. Евгений Дайнов

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Eeeee
    Женя, тук се изложи много ! Гангстерите са платените к**ви на американците - те всъщност си служат със стари номера играни в цирка, крадецът вика "дръжте крадеца", а Путин ще ги разчисти гнидите мръсни, затова прибира мирните хора от там. Да се отбие и насам...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари