Путин: Подготвени сме за ядрена война!

2
Ако САЩ изпратят войски в Украйна, това ще се счита за значителна ескалация на войната, предупреди руският президент
Ако САЩ изпратят войски в Украйна, това ще се счита за значителна ескалация на войната, предупреди руският президент Снимка: © РИА Новости / Гавриил Григоров

Ако САЩ изпратят войски в Украйна, това ще се счита за значителна ескалация на войната, предупреди руският президент

Ако САЩ извършат ядрен опит, то Русия може да направи същото“, обяви президентът на Русия Владимир Путин в интервю за руски медии.

Той уточни, че страната му е готова от военно-технологична гледна точка за ядрена война, но засега никой не бърза за това. „Оръжията съществуват, за да ги използваме. Ние имаме наши собствени принципи“, допълни Путин, предаде bTV.

Ако САЩ изпратят войски в Украйна, това ще се счита за значителна ескалация на войната, предупреди още руският президент.

В интервюто Путин заяви, че Русия няма намерение да се бърка в предстоящите избори за президент на САЩ и ще работи с този лидер, който бъде избран.

Руският президент подчерта, че Доналд Тръмп, когато е бил президент, го е критикувал. И обяви отново, че симпатизира на настоящия президент на САЩ Джо Байдън.

Путин коментира и членството на Финландия в НАТО и каза, че при това положение Русия ще разположи военни на границата със страната. „Ние нямахме военни там, но сега ще имаме. Там нямаше системи за унищожение, но сега те ще появят“, подчерта руският президент.

Той определи присъединяването на Финландия и на Швеция към Алианса като „безсмислена стъпка“.

На 15-17 март в Русия ще се проведат президентски избори и е почти сигурно, че Путин ще бъде преизбран за шести мандат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    19
    Недоразбрал
    А за ядрена психиятрия готови ли сте?!
  • 2
    18
    до 12
    Кемафче, а ти построи ли си демокрацията, дебилче нещастно? И ако си си я построил, какво майка си болшевишка търсиш тук, а не си на някой екзотичен остров, другарю? Дейба и телето ти продажно, дейба! Вашите са правили свирки на съветите, а ти по навик продължаваш с делото им, правейки свирки на големия брат. В случая на краварите.:)
  • -1
    17
    до 16
    В колко часа ти изтича смяната? Определено си от админите на сайта, от тъпите админи.
  • 42
    16
    LOL
    Понеже русоробите не можахте да отговорите с аргументи, взехте да биете минуси. Ама както виждате има лекарство за вашата болест :D Няма смисъл да си губите времето по този начин. По-полезно ще ви е да се заровите в руските учебници за да видите, че опорките дето ви ги спускат путин-митрофанова-копейкин са пропаганда и пълни глупости :D
  • 27
    15
    LOL
    Абе каквото и да пишете руските фашисти истината е документирана даже в руските източници на информация. Потърсете да видите какво е написал руският генерал Куропаткин до княз Николай. Самият Куропаткин е участник и герой в Руско-турската война, почетен гражданин на Ловеч (има кръстена улица на него). Неговият личен фонд от 800 000 листа се съхранява в Руския държавен военноисторически архив. Ако не признавате документираните сведения на водещ генерал на руската армия и военен министър на Русия, то тогава какво признавате? Явно признавате единствено приказките на Путин, Копейкин и Митрофанова, но отказвате да признаете руските исторически източници :D
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари