Путин и Ердоган ще обсъдят в Сочи стратегически енергийни проекти

0
Планира се да бъдат обсъдени и международните проблеми, добавят от Кремъл
Планира се да бъдат обсъдени и международните проблеми, добавят от Кремъл Снимка: архив

Планира се да бъдат обсъдени и международните проблеми, добавят от Кремъл

Президентът на Русия Владимир Путин ще обсъди утре на преговори в Сочи с турския си колега Rеджеп Тайип Ердоган съвместни стратегически енергийни проекти, предаде пресслужбата на Кремъл.

В съответствие с договореностите, постигнати на двустранната среща на президентите в Техеран на 19 юли, се планира детайлно да бъде обсъдено руско-турското многопланово сътрудничество, включително перспективите за по-нататъшно разширение на търговско-икономическите връзки и реализацията на съвместни стратегически проекти в сферата на енергетиката, се казва в съобщението, посочва ТАСС, предава БТА.

Планира се да бъдат обсъдени и международните проблеми, добавят от Кремъл.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари