Путин е уволнил 1000 души от персонала си от страх да не бъде отровен

1
Бодигардове, готвачи, прислужници и секретарки са сред уволнените
Бодигардове, готвачи, прислужници и секретарки са сред уволнените Снимка: ТАСС

Бодигардове, готвачи, прислужници и секретарки са сред освободените

Около 1000 членове на персонала на руския президент Владимир Путин са били сменени само за един месец в най-голямата чистка на служители, съобщава БГНЕС.

Страховете на президента са нараснали след инвазията в Украйна като основно притеснение на Путин е да не бъде отровен, сочат доклади на британските спецслужби. Бодигардове, готвачи, прислужници и секретарки са сред уволнените.

Нахлуването в Украйна от Русия беше широко осъдено от страни по целия свят и наказано с тежки санкции, наложени на Путин и свързани с него олигарси.

Американски и западни служби многократно предупреждаваха, че Русия се готви да нахлуе в Украйна, заради струпаните по общата граница хиляди военнослужещи и много техника. Москва отричаше.

Кремъл има история с отравянията, но предимно като активна страна, пише изданието и дава за пример отравянето на критиците на властта в Москва с нервнопаралитичния агент Новичок, използван като средство за унищожаване на опозиционери като Алексей Навални, който беше отровен през август 2020 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    11
    Заарата
    Оставете ''3'' !Той живее в блока на АБПФК , срещу дървообработване ! И задникът му е ЧЕРВЕН! Не човек а желязо...... не КОМУНИСТ !
  • -2
    10
    до 8
    Да бе! Като гледам сега най-кресливите демократи и защитници на НАТО са все бивши кресливи защитници на социализма и СССР. :) Явно още тогава така са ви промили мозъците, че са ви оставили само гънката, командваща сервилността.:) Губя си времето с теб. Бъди здрав!:)
  • 2
    9
    До 7
    Гледам и преценявам, или както сега е модерно - "ПРЕЦЕНЯМ" С очите и ушите си чуд и видях, как Путин обясняваше, че няма да напада Украйна а провежда само учения С очите и ушите чух и видях как Мавров нагло излъга, че не са нападали Украйна Пак с очите и ушите чух на Митрофанова обиди българите С очите си и ушите си виждам хиляди украински бежанци, майки, деца, бебета, възрастни. Прогонени от един самозабравил се ... нямам дума, с която да го опиша. За това той е една кръгла нула. И то не само за мен, а за историята. Съвсем скоро споменаването на името му ще е срамно както да споменеш Хитлер.
  • 0
    8
    НИКОГА
    Никога няма да посрещам окупационната армия на Путин. Това място ти го оставям на теб. Както и в съдилищата, където съвсем е мястото на джуджето. А в Европа - Сърбия подкрепя в известна степен Русия. А руския посланник в Босна и Херцеговина - достоен колега на тетка Митрофанова плаши бошняците. От 1885 година България е видяла само зло от Руската империя/СССР/Руската федерация. Включителто бомбардировки - Варна 1915 г, обявяване на война и окупация - септември 1944 година, съветски диктат - 1946 - 1989 година.
  • -1
    7
    до 5
    Чувал съм и за този Толстой. А за Украйна какво е написал? На всички ни е ясно, че там е било и е Русия. Този цитат за разликата в културите как ще го напаснеш на културата на Зеленски? Или той принадлежи на московският клон на руснаците.:) Защо не обясниш на германците, които вдигнаха ръце от културата на украинските бежанци до там, че забраниха на Полша да им изпраща още такива? Виж сега, цитатите са хубаво нещо. Някога ни цитираха Ленин и Маркс, сега цитират други. Гледай със собствените си очи и виждай със собствения си мозък, не го прави с цитати, които приемаш безрезервно като аксиома.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари