Пуснаха на пазара салам Кончита Вурст

0

Новата "брадата" мода обзе и гастрономията. Победителката Кончита продължава да е вдъхновение за остроумните търговци. След като производителите на кукли Барби веднага пуснаха серия с брадати момичета, сега на щандовете на чуждите магазини вече може да се намери и салам Кончита, пишат от Lifestyle. Вурстът е с облика на странното същество и се радвал на голям успех. Някои клиенти дори купували само, за да дразнят колегите си хомофоби, докато им предлагат сандвич с травестит.

Брадата жена е провокирала интереса на провокативния нашенски певец Азис. Пред вестник "24 часа" той изразява мнение, че победата на Вурст се дължи не толкова на певчески умения, колкото на ексцентричния външен вид, който шокира всички.

"Със сигурност провокацията надделя, както и идеята да се направим на толерантни. От повечето страни показаха: ето, ние сме европейци. Чух песента, хубава е, но не е кой знае какво. По принцип не харесвам такива фестивални песни. Но е факт, че изглеждаше много провокативно и нямаше човек, който да не е обърнал внимание", казва певецът пред "24 часа".

"За мен това е момиче. Ако реши, ще си отреже атрибутите, с които се отличава, и си избръсне брадата, ще стане истинско момиче. Нямам идея дали тогава ще млъкнат хората, но е най-лесно да сложим пол".

"Нямам идея защо се обърна такова внимание. Най-вероятно светът се вълнува от фрикове, в което не виждам нищо лошо. Винаги интересното и новото е предизвиквало интерес в целия свят, без значение дали става въпрос за България, Унгария, Румъния, Китай, Щатите. Двуполовите хора са интересни навсякъде и ще бъдат, защото не са често срещани".

Източник: Lifestyle
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари