Пуснаха клип за предстоящия старт на Българска свободна телевизия

3
Клипът надниква в кухнята на телевизията, показвайки провеждането на техническите проби и подготовката на първите предавания
Клипът надниква в кухнята на телевизията, показвайки провеждането на техническите проби и подготовката на първите предавания

От Българска социалистическа партия (БСП) пуснаха клип за предстоящия старт на Българска свободна телевизия.

Видеото е публикувано в социалната мрежа в едноименна страница, създадена специално за нуждите на медията.

В материала с подзаглавие "Камера! Работи!" ставаме свидетели на трескавата подготовка за наближаващия старт на проекта. Клипът надниква в кухнята на телевизията, показвайки провеждането на техническите проби и подготовката на първите предавания.

На кадрите се вижда вече изграденият нюзрум, почти изцяло оборудваните телевизионните студиа, монтажни и ефирни помещения, както и някои от лицата на медията, сред които шефът на новинарския блок - Валерия Касиян, водещият Стоил Рошкев и красива брюнетка - вероятната му бъдеща екранна партньорка. Целият екип на БСТВ се състои 50 човека - журналисти, водещи, оператори, режисьори и др.

Акцент в програмата на БСТВ ще бъдат новините, за които ще отговаря Валерия Касиян и публицистичните предавания. Водещ на сутрешния блок ще бъде Стоил Рошкев, познат на публиката като писател, поет и журналист.

Предавания в телевизията ще имат и журналистите Александър Симов и Велизар Енчев.

Според последна информация Българска свободна телевизия ще стартира преди конгреса на социалистите, насрочен за 26 януари 2019 г. А самото създаване на телевизията бе едно от обещанията на Корнелия Нинова, когато бе избрана за лидер на БСП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари