Пуснаха Десислава Иванчева на свобода за седмица

5

Папараци уловиха екскметицата да разхожда детето си

На свобода е пусната бившата кметица на "Младост" Десислава Иванчева! Осъдената за корупция ексуправничка е изловена от папараците на "България Днес" да се разхожда до блока си в столичния квартал.

Оказва се, че Иванчева нито е помилвана, нито е освободена предсрочно, а 6-годишната ѝ присъда е временно прекъсната. Целта е в рамките на няколко дни бившата кметица да може да мине на изследвания и да обърне внимание на здравето си, за което от месеци настоява пред администрацията на женския затвор в Сливен. От местната прокуратура потвърдиха за вестника, че са спрели наказанието на известната затворничка.

"Поради здравословен проблем е прекъснато наказанието на Иванчева за 7 дни, за постъпване в болница в София. Проблемът не може да бъде решен на място в Сливен. Към затвора има медицински център със специалисти и техника, но когато е по-сериозен проблемът и изисква намесата на други специалисти, тогава затворниците са извеждани", посочва говорителят на Окръжната прокуратура в Сливен Ваня Белева-Терзиева. По думите ѝ, когато се прекъсва наказанието по здравословни причини, първо се произнася окръжният прокурор, след което постъпва уведомление и от затвора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари