Пускат суперкомпютър на киберполицията, наречен “666″

0
Сега всяко престъпление в кибернетичния свят ще бъде разкривано
Сега всяко престъпление в кибернетичния свят ще бъде разкривано

Суперкомпютърът на CYBERPOL, наречен “666″, ще бъде пуснат онлайн на 13 април 2016 г., според вътрешна информация на veteranstoday.com, пишат от Другите новини.

Смята се, че този суперкомпютър ще синхронизира всички данни по създаването на база данни за престъпленията в кибернетичното пространство и ще съдържа информация за всички издирвани престъпници и престъпления, извършени от различни IP в киберсвета.

Никой не знае къде ще се намира този компютър. Някои разпространяват слухове, че той ще бъде някъде на кибер хостинга на американското министерство на отбраната в Антарктида. Но информация  от достоверни източници все още няма. Молбата ни по този въпрос бе отхвърлена.

Името CYBERPOL (киберполиция) много бързо стана известно още от 2013 г., когато службата се появи и не бе забелязана през първите години. Смята се, че на сайта на CYBERPOL.org има около 500 000 посещения на ден, но администрациятане споделя  никакви данни с външни организации.

Изглежда, че този нов суперкомпютър ще функционира като  “невронна мрежа” на система, която бе показвана в игралните филми.

Смята се, че, когато дейността на един хакер се регистрира на “666″, тя не може да бъде отстранена и всички данни се изпращат до всички органи на властта.

В действителност, това ще предотврати всякакви компютърни престъпления в бъдеще, и внася изцяло ново измерение в киберинтеграцията, като използва “невронни мрежи” на полицейски организации, свързани с разследванията на киберпрестъпления.

Много хора отдавна са убедени, че един ден това ще се превърне в реалност и до известна степен необходимостта вече е назряла.

Подобен компютър вече е установен в Белгия  и е известен като “The Beast”. Но силата му не може да се сравнява с тази на “666″ на CYBERPOL.

Ясно е, че “Big Brother” те гледа, а посланието му звучи силно и ясно. Не правете нищо нередно в интернет – е написано по стените.

Източник: ДРУГИТЕ НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари