Пускат ново атракционно влакче от Централна гара до Левента

17
В маршрута на атракциона е включена и обиколка на кварталите Дружба - 1, Дружба - 2 и Дружба - 3
В маршрута на атракциона е включена и обиколка на кварталите Дружба - 1, Дружба - 2 и Дружба - 3

В маршрута на атракциона е включена и обиколка на кварталите Дружба - 1, Дружба - 2 и Дружба - 3

Пускат ново атракционно влакче от Централна гара в Русе до Левента. В маршрута на атракциона е включена и обиколка на кварталите Дружба - 1, Дружба - 2 и Дружба - 3.

Цената на това удоволствие ще варира от 3 до 6 лева, в зависимост от възрастта на на желаещите да се повозят. За деца под 3 години и хора с увреждания пътуването е безплатно.

Дали инициативата ще бъде успешна и привлекателна за русенци тепърва предстои да разберем.

Екипът на Dunavmost честити на всички Деня на шегата и хумора и ви пожелава забавен ден и весел старт на работната седмица!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    14
    Факт
    До Русенец 2, Що за неадекватно мислене с твърдение,че се замърсява въздуха в града от всички коли,а не само от някои? Въздуха е навсякъде еднакъв и в парка не е по6чист, защото е в града,а твърдиш неща които физиката не подкрепя. Нещо злобееш видно и се дори,че ще се погинеш.
  • 5
    13
    мъри
    Що не пуснат атракционно влакче до Нисово, да се вози Пенчо до къщата си.
  • 12
    12
    Русенец 2
    То, че новината е шега, разбрахме. Само не ми е ясно, защо се позволява на вече действащите влакчета да се задвижват с ДВГ, имайки в предвид, че се движат по паркови и пешеходни зони. И там ще отнемат малкото чист въздух останал в града.
  • 17
    11
    Aha
    През селеметя няма ли да мине да видим как живеят братята сигани дошли някога от северна Индия? Това ще е наистина атракция, балканско сафари.
  • 21
    10
    Къци Вапцаров
    Къци се обади каза, че си иска хумора обратно
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари